Britney Spears kiitti Madonnaa

Viihdeuutiset · Stara.fiPoppari Britney Spears on kiittänyt Madonnaa siitä, että hän tutustutti Britneyn Kabbalah-uskontoon. Britney kertoo olleensa jo lähellä itsetuhoa, kun hän vihdoin tutustui kyseiseen uskontoon, joka pelasti hänen elämänsä lähes kaksi vuotta sitten.

– Madonna tutustutti minut Kabbalah-uskontoon hetkellä, jolloin sitä kaikken eniten tarvitsin, Britney kirjoitti verkkosivustollaan julkaistussa avoimessa kirjeessä.

– Se auttoi minut irti negatiivisista vaikutteista, jotka olivat ohjaamassa minua väärille teille. Nyt minulla on taas kontrolli omaan elämääni, Britney viittaa viinanhuuruisiin juhliin ja ketjupolttamiseen. Samalla uskonto auttoi popparia pääsemään yli ex-poikaystävä Justin Timberlakesta.

Britney korosti kirjeessään vielä, että vihdoinkin hänellä on oman elämänsä ohjat omissa käsissään ja että nyt hän on tilanteessa, jossa hän voi ottaa uuden uskontonsa tosissaan ja oppia siitä.