Britneyn seksipuheet ihmetyttivät

Viihdeuutiset · Stara.fiPoptähti Britney Spearsin ja hänen aviomiehensä Kevin Federlinen yhteinen tosi-tv-ohjelma käynnistyi Yhdysvalloissa kohun saattelemana. Britney and Kevin: Chaotic -sarjan ensimmäisessä jaksossa, Britney kyseli taustavoimiltaan heidän suosikkiasennoistaan seksissä.

Britney oli itse kuvannut kyseisen materiaalin Onyx Hotel Tour -kiertueen aikana viime vuonna. Mukana oli myös Britneyn paras ystävä ja assistentti Felicia Culotta, joka vastasi kysymykseen, että ”En tiedä (parasta asentoa), koska en ole koskaan tehnyt sitä.”

Britneyltä tiedusteltiin luonnollisesti myös vastausta samaan kysymykseen, mutta tähti jätti vastaamatta vedoten siihen, että hänen perheensä voi nähdä videon.

Ensimmäisessä jaksossa Britney pitää hauskaa Lontoossa ja Manchesterissa, keskustelee avioliitostaan ja sitoutumisesta. Mielenkiintoista on se, että Britney kertoo itse, ettei usko avioliittoon. Materiaali nauhoitettiin ennen hänen avioitumistaan Kevin Federlinen kanssa.

Jakso loppuu siihen, kun Britney kertoo tavanneensa juuri mukavan miehen Los Angelesissa. Kyseessä on tietenkin tanssija Kevin Federline, jonka Britney aikoo lennättää Englantiin, mukaan kiertueelle.

Televisiokriitikot antoivat sarjalle tylyn tuomion. Yhdysvaltalaisten kriitikkojen mukaan ohjelma oli mm. ”kevytkenkäinen matka itsekeskeisyyteen”. Ohjelman tuottajat eivät antaneet sarjasta kriitikoille arvostelukappaleita etukäteen, mitä Washington Post piti ”hyvänä tekona kriitikkoja kohtaan”.