Räikkönen ja Paris ”silikoni” Hilton tapasivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken kohutuin seurapiirikaunotar, Paris Hilton, on saanut lisää rintavarustusta. 23-vuotias Hilton on nimittäin kasvattanut rinnanympärystään niin paljon, että kyseessä on pakko olla silikonirinnat, uutisoi Aftonbladet.

Rintojen äkillinen kasvu paljastui, kun Paris vieraili turkkilaisen Thomas Gottschalkin televisio-ohjelmassa. Hänen uusi rintavarustuksena ei ollut mahtua tiukkaan iltapukuun. Samassa ohjelmassa oli vieraana myös suomalainen formulakuljettaja Kimi Räikkönen, joka istui Parisin vieressä.

Vielä viime vuonna Paris tyrmäsi rintojen suurentamisen silikonilla. Hänen mukaansa ne näyttävät epämuodostuneilta. Nähtäväksi jää millaiselta Parisin varustus näyttää. Oletettavasti ne tullaan näkemään hyvinkin pian.