Sithin kosto jo DVD:llä

Viihdeuutiset · Stara.fiReilu viikko sitten ensi-iltansa saanut Star Wars III: Sithin kosto on jo myynnissä piraatti-DVD:nä monissa maissa. Verkkoon se päätyi miltei heti, mutta tasan viikon kuluttua ensi-illasta se oli katumyynnissä myös DVD-muodossa kansineen päivineen.

Stara.fi:n toimitus löysi elokuvan Bangkokista, jossa DVD-version hinta katukaupassa oli vaivaiset 2,20 euroa. Laatu tosin on luultavasti erittäin heikko, sillä tällä aikataululla kyseessä on mitä ilmeisimmin elokuvateatterissa kuvattu kopio.

Thaimaassa on parasta aikaa meneillään laajamittainen piratismin vastainen kampanja joka näkyy VCD ja DVD-elokuvissa sekä elokuvateattereissa. Aasiassa piratismilla on kuitenkin niin pitkät perinteet, että kyseinen kampanja tuskin auttaa. Hyvä kuitenkin, että yritystä riittää.