Rap-artisti lähellä halvaantumista

Viihdeuutiset · Stara.fiTamperelainen hiphop-artisti BB Salby teloi itsensä pahasti moottoripyöräonnettomuudessa viime viikolla. Tamperelaisen Hotelli Ilveksen pihalla tapahtuneessa onnettomuudessa BB Salby menetti tehokkaan moottoripyörän hallinnan ja päätyi pusikkoon.

Stara.fi:n saamien tietojen mukaan rap-artisti ei ole hengenvaarassa, mutta joutui kulkemaan ainakin hetken pyörätuolissa. Pari nista- tai selkänikamaa on ilmeisesti murtunut, mutta onneksi Salby vältti täpärästi lähellä olleen halvaantumisen.

BB Salby julkaisi viime syksynä esikoisalbuminsa. Hänet tunnetaan parhaiten Aamu -singlestään, joka tehtiin Pepe Willbergin samannimisen kappaleen teemaa lainaten. Myös Kimi Räikkönen soitti taannoisella Lontoon striptease-dj-keikallaan BB Salbyn kappaleita.