Tom Cruise ja Katie Holmes naimisiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tuorein julkkis-lemmenpari Tom Cruise ja Katie Holmes ovat menossa naimisiin, Yhdysvalloissa huhutaan. Tom Cruise on kertonut jo julkisesti olevansa valmis menemään jälleen naimisiin. Kyseessä olisi silloin Tompan kolmas avioliitto. Cruise paljastikin Valituille Paloille olevansa avioituvaa tyyppiä.

– Pidän naimisiin menosta. Kerronpa teille mistä pidän, pidän suhteessa olemisesta. Sellainen minä olen, Cruise sanaili lehden haastattelussa.

Katie Holmes ei itse ole vielä varma siitä, onko hän valmis ottamaan vastaan kaiken sen julkisuuden, jonka Cruisen kanssa avioituminen toisi mukanaan. Nuorena televisiokasvona Holmes on toki ollut julkkis jo vuosia, mutta on silti saanut olla suhteellisen rauhassa. Jo pelkkä deittailu Cruisen kanssa on saanut aikaan aikamoista kuhinaa hänen ympärillään.

Mikäli Holmes hyväksyy avioliiton tuoman lisäjulkisuuden, häät ovat pian ovella. Onhan hän kertonut julkisesti haaveilleen avioitumisesta Cruisen kanssa jo pikkutytöstä saakka. Nyt tuo lapsuuden kaukainen haave on totista totta.

Muutama päivä sitten pariskunta kertoi Oprah Winfreyn -ohjelmassa keskustelleensa jo häistä, mutta sen enempää heistä ei saatu vielä irti. Hääsuunnitelmia on kuitenkin jo tehty.