Britney haluaa eroon koirastaan

Viihdeuutiset · Stara.fiBritney Spears on hylännyt kuuluisan Chihuahua -koiransa, koska se pelkää aviomies Kevin Federlineä ja on äksyillyt rodulleen tyypilliseen tapaan Kevinille aina hänet nähdessään. Nyt moinen äksyily on siis aiheuttanut sen, että Lucky -niminen koira sai lähteä Spears-Federlinen taloudesta.

Britneyn lähipiirin mukaan kyseessä oli klassinen ”koira lähtee tai minä lähden” -tilanne. Viimeinen pisara Kevinille oli se, että koira alkoi näykkiä räksyttämisen lisäksi hänen nilkkojaan.

Lähipiirin mukaan Britney käy kuitenkin edelleen säännöllisesti tapaamassa Luckya, jonka uusi koti löytyi Britneyn assistentin luota. Perheeseen jäi vielä kaksi koiraa, Bit Bit ja Lacy Loo.

Samaan aikaan Britney ja Kevin saavat kylmää vettä niskaansa televisiopomoilta. Parin yhteinen show on saanut kovin huonosti katsojia, ja ohjelmaa uhkaa lopettaminen jo alkumetreillä, mikäli katsojamäärät eivät pian nouse.