Nokialta uusi pikaviestiohjelma kännykkään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nokia on julkaissut tänään uuden ilmaisohjelman matkapuhelimiinsa. Nokia Sensor -ohjelman avulla käyttäjät voivat tehdä puhelimeensa eräänlaisen kotisivun, joka on lähellä olevien bluetooth-käyttäjien nähtävänä – oli ympäristö sitten ravintola tai rock-konsertti.

Nokia Sensor antaa mahdollisuuden myös viestiä ”messengermäisesti” sovellusten välillä. Näin ollen ohjelmistoa voisi kutsua jopa deittisoftaksi, kun se muodostaa yhteyksiä ja luo uusia tuttavuuksia vaikkapa kahvilassa. Ohjelma on ilmainen, ja sen voi noutaa Nokian verkkosivuilta.

Ohjelma toimii ainakin Nokian 3230, 6260, 6600, 6620, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682 ja 7610 malleissa. Suomenkielistä versiota ei ole vielä julkaistu.

Myös MSN Messengerinä paremmin tunnettu pikaviestiohjelma on saatavissa useimpiin matkapuhelimiin. Erittäin suuren suosion on saanut Agilemobile.comin versio Messengeristä, joka onkin osoittautunut parhaiten toimivaksi versioksi.

Käyttäjän tarvitsee maksaa vain kulutetusta GPRS-kaistasta, jota ohjelma vie erittäin vähän. Agile Messengerin voi ladata tästä.