Jacko: En nuku enää poikien kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jackson sai toissapäivänä vapauttavan tuomion oikeudenkäynnissä, jossa häntä syytettiin 13-vuotiaan pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nyt Jackson on luvannut asianajajalleen, ettei vastaaviin tapauksiin mahdollisesti johtavia vierailuja tehdä.

– Hän on luvannut, ettei jatkossa enää nuku nuorten poikien kanssa. Hän ei enää aseta itseään alttiiksi tällaisille syytöksille. Nyt hän ottaa päivän kerrallaan. Oikeudenkäynti on ollut hänelle todella kauheaa aikaa, juristi Thomas Mesereau totesi medialle.

Toissapäivänä päättyi 14 viikkoa kestänyt oikeudenkäynti, jossa Gavin Arviso syytti Jacksonia seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Väitetty hyväksikäyttö tapahtui Arvison mukaan Neverland-ranchilla hänen ollessaan 13-vuotias.