Craig David Pori Jazziin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen two-step musiikkityylin uranuurtaja Craig David saapuu keikalle Pori Jazziin. David esiintyy Porissa perjantaina 22. heinäkuuta.

Craid David aloitti menestyksekkään uransa Artful Dodgerin kanssa vuonna 1999. Kaksikon Rewind -single nousi nopeasti tanssihitiksi myös Suomen klubeilla. Sittemmin soolouralle siirtynyt David julkaisi useita soolohittejä, joista tunnetuimpia ovat mm. Fill Me In, Walking Away, Rendezvous ja tuoreempi Sting-duettocover Rise & Fall.

Esikoislevyllään Born To Do It Craid David sekoitti two-stepia, r&b:tä ja soulia uudella tavalla ja sai pian lukuisia seuraajia tyylilleen. Vuonna 2001 Craig David vastaanotti ennätysmäärän Brit-pystejä. Hänet palkittiin mm. parhaan albumin, parhaan miesartistin, parhaan tanssiaktin, parhaan videon ja parhaan singlen pysteillä.

Davidin kolmas soololevy The Story Goes… julkaistaan 24. elokuuta.