Paris Hilton: Lapsia parin vuoden sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hilton on paljastanut lopettaneensa juhlissa käymisen lähes kokonaan. Syynä on se, että hänelle tarjotaan jonkinlaista bisnes-ehdotusta tai käsikirjoitusta ”viiden sekunnin välein”, eikä hän saa keskittyä hauskanpitoon ja ystävien tapaamiseen lainkaan.

– Kaikki haluavat minulta jotain, joten olen päättänyt pysyä mielummin kotona. Siellä minua lähestyy vain poikaystäväni, Paris sanailee.

– Olemme nyt eläneet Parisin kanssa yhdessä seitsemän kuukautta ja suhteemme on jo erittäin vakava. Nyt haluan todellakin vain asettua aloilleni, tehdä töitä ja saada lapsia kahden-kolmen vuoden kuluttua.

Samalla Paris sivaltaa myös häntä hemmotelluksi syytelleitä:

– 17-vuotiaana kinusin vanhemmiltani lupaa saada näytellä tai olla valokuvamallina. He eivät antaneet lupaa, vaan käskivät ensin hoitaa kouluasiat kuntoon. Kun sitten valmistuin, muutin ystäväni kanssa Los Angelesiin pieneen asuntoon, enkä edes halunnut rahallista tukea vanhemmiltani. Aloin saada onneksi pian rahaa mallintöillä, Paris oikaisee.