The Offspring keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen punkrock-yhtye The Offspring saapuu konsertoimaan Helsingin Tavastialle 19. syyskuuta. Konsertti on osa kotimaisen Koff-panimon markkinointia, joten tilaisuuteen ei myydä lainkaan lippuja. Sisäänpääsyyn oikeuttavat ”vip-passit” arvotaan kilpailupalkinnoiksi.

Aiemmin samainen olutmerkki on tuonut Suomeen keikalle mm. 50 Centin ja Foo Fightersin. Konserttitapahtuma on siis jo jokavuotinen perinne.

Amerikkalaisen The Offspringin levyjä on myyty yli 32 miljoonaa kappaletta. Suomessa yhtyeen levyjä on myyty yhteensä 120.000 kappaletta.

The Offspring julkaisee yli 20 vuotta kestäneen uransa ensimmäisen kokoelmalevyn 29. kesäkuuta. Greatest Hits -kokoelma sisältää nelihenkisen yhtyeen kaikki hitit vuosilta 1994–2003 sekä yhden uuden kappaleen. Lisäksi yhtye julkaisee heinäkuussa The Offspring Video Collection -DVD-levyn.