Angelina Jolie raskaana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brad Pittin kanssa seurusteleva Angelina Jolie on Yhdysvalloista kantautuneiden sitkeiden huhujen mukaan raskaana. Ensimmäisenä asiasta uutisoi New York Post -lehden verkkosivusto. Jolie, Pitt ja pariskunnan lähipiiri eivät ole kommentoineet tietoa lainkaan. Myös Jolien tiedottaja Geyer Kosinski vaikenee asiasta.

Brad Pittin edellinen avioliitto Jennifer Anistonin kanssa kariutui mahdollisesti juuri siihen, että Pitt halusi perheenlisäystä, mutta Aniston ei ollut sellaiseen vielä valmis. Sittemmin myös Aniston on muuttanut mieltään perheen perustamisesta.

Pitt oleilee parhaillaan Jolien asunnossa Lontoossa, ja on päättänyt osallistua Hyde Parkin Live 8 -tapahtumaan ensi lauantaina. Alunperin hänen piti olla paikalla Philadelphian konsertissa.