Tom Cruise sekoili suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fiNäyttelijä Tom Cruise on sekoillut pahemman kerran MSNBC -televisiokanavan suorassa Today -keskusteluohjelmassa. Maailmojen sota -elokuvaansa markkinoimassa ollut Cruise menetti malttinsa ja alkoi saarnata skientologia -uskontonsa puolesta.

Samalla hän hyökkäsi vahvasti psykologeja ja psykiatrista hoitoa vastaan. Alan ammattilaiset ovatkin ottaneet pöyristyneenä vastaan saamansa kritiikin. Osansa Cruisen saarnaamisesta saivat myös näyttelijä Brooke Shields ja mielenterveyslääkkeet, joita näyttelijä kuvaili lähinnä huumeiksi. Nimeltä hän mainitsi ainakin lääkkeet Aderol ja Ritalin.

– I’m saying that drugs aren’t the answer, these drugs are very dangerous. They’re mind-altering, antipsychotic drugs. And there are ways of doing it without that so that we don’t end up in a brave new world, Cruise paasasi hurmoksessa.

Tom Cruisen sekoilu voi olla hänen uralleen kohtalokasta. Hollywood-tuottajat eivät katso hyvällä elokuvan markkinointitilaisuuksien muuttumista uskonlahkosta saarnaamiseksi. Jo nyt Cruisen kihlattu Katie Holmes on menettänyt ainakin yhden suuren elokuvaroolin pariskunnan seurustelun takia.

Lue haastattelu ja katso video tästä.