Live 8 on supertähtien ilotulitusta

Viihdeuutiset · Stara.fi





Parasta aikaa käynnissä oleva maailmanhistorian suurin konserttitapahtuma Live 8 on saanut valtaisan suosion. Kymmenessä kaupungissa järjestettävässä konserteissa on paikalla yhteensä useita miljoonia katsojia.

Lisäksi televisioista konsertteja katsoo historian suurin katsojamäärä, arviolta jopa 5,5 miljardia katsojaa ympäri maailmaa. Yksin Philadelphiassa paikalle on saapunut yli miljoona katsojaa.

Yksi odotetuimmista esiintyjistä oli Robbie Williams, joka tarjosi Lontoon Hyde Parkiin saapuneelle 200.000 päiselle yleisölle suurimmat hittinsä tiukkana pakettina, johon yleisö yhtyi yhtenä jättimäisenä kuorona. Turvamiehet olivat kovilla, kun Robbien siirtyessä hetkeksi yleisön sekaan.

Aiemmin Coldplayn setin aikana lavalle nousi vierailemaan myös The Verven Richard Ashcroft. Myös legendaarisen Pink Floydin alkuperäiskokoonpanolla heittämä setti oli upea.

Tähän mennessä konsertit on konsertoitu jo Tokiossa, joka sai kunnian aloittaa jättimäinen musiikkitapahtuma. Lontoon konsertin jälkeen on vielä luvassa mm. Yhdysvaltain ja Kanadan konsertit. Konserttilähetys nähdään parhaillaan 12 tunnin suorana maratonlähetyksenä YLE Teemalta.



Lähestys loppuu vasta aamuneljältä.