White Noise

DVD · Stara.fi

Jonathan Freeman (Michael Keaton) on menestyvä ja onnellinen perheenisä, jolla on kaikki kunnossa. Pian hänen vaimonsa kuolee epäselvissä olosuhteissa ja Freemanin maailma romahtaa. Sen jälkeen hän alkaa saada yhteydenottoja haudan takaa, kun kuollut vaimo viestii valkoisen kohinan, eli television ns. lumisateen kautta.

Pian tuo televisioruutujen lumisade kertoo tulevaisuudesta kristallipallon tapaan. Samalla Jonathan Freemanista tulee eräänlainen supermies, joka pelastaa kuolemanvaarassa olevia.

White Noise on mielenkiintoinen ja kutkuttavan hidastempoinen psykologinen trilleri. Elokuvan tarinan perusidea lähentelee takavuosien Ghostia, mutta rajan takaa tuleekin tällä kertaa hieman toisenlaista infoa.

Leffan juoni on aika repaleinen varsinkin loppupuolella ja katsoja odottaakin pitkään tarinan kokoavaa käännettä, jota ei tule. Leffan loppuratkaisu menee sekavaksi mössöksi, joka saa muuten huippuunsa viritetyn tunnelatauksen latistumaan.

Arvostelussa olleessa DVD-versiossa ei ollut lainkaan extroja.

Genre: Jännitys/kauhu (K15)Ohjaaja: Geoffrey SaxPääosissa: Michael Keaton, Deborah Kara Unger, Chandra West, Ian McNeiceKesto: 1h 39minEnsi-ilta: 3.6.2005

Pisteet 3/5