Jude Law ja Sienna Miller erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jude Law jäi aiemmin tällä viikolla kiinni petettyään Sienna Milleriä lastenhoitajan kanssa. Pariskunnan suhde loppui välittömästi, mikäli Millerin nimetöntä on uskominen. Hänet on nimittäin bongattu jo useampaan otteeseen ilman timanttista kihlasormustaan.

Hurmurinäyttelijä on pettänyt kihlattuaan Daisy Wright -nimisen lastenhoitajan kanssa. Law on tunnustanut tapahtuneen ja kertonut vietelleensä hoitajan All The King’s Men -elokuvan kuvausten aikana. Wrightin itsensä mukaan he harrastivat seksiä useita kertoja.

– Olen äärettömän häpeissäni tapahtuneesta ja siitä, että olen loukannut Siennaa ja läheisiäni, Jude Law kertoi sunnuntaina medialle lähettämässään tiedotteessa.

Sienna Miller on luonnollisesti ollut tyrmistynyt tapahtuneesta. Hän on sinnikkäästi yrittänyt olla mukana Shakespearen näytelmässä Wyndhamin teatterissa Lontoon West Endissä, mutta joutui jättämään ainakin yhden näytöksen väliin tiistaina. Hänen roolinsa Celiana esittää toistaiseksi Denise Gough.

– Hän on edelleen liian vihainen ymmärtääkseen mitä tapahtui eikä ole saanut nukuttua sen jälkeen, hänen äitinsä kertoi medialle.