Jude Lawn lapsille ruma lastenhoitaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jude Lawn ex-vaimo Sadie Frost on palkannut uuden lastenhoitajan annettuaan entiselle potkut tämän jäätyä kiinni Lawn kanssa pelehtimisestä. Tällä kertaa lastenhoitaja ei olekaan mikään seksipommi, vaan vanhempi ja hieman pullea nainen. Frost valitsi tarkoituksella epäseksikkään naisen lastensa uudeksi hoitajaksi, sillä ei halua enää hänen perhettään koskevia uusia skandaaleja.

Brittiläiselle The Sun lehdelle avautuneet Frostin ystävät kertovat, ettei tämä halunnut toista entisen lastenhoitajan, Daisyn, kaltaista nättiä naista hoitamaan lapsiaan.

– Lapset suorastaan palvovat uutta lastenhoitajaansa. Hän on hieman pulska eikä erityisen viehättävä, Frostin ystävät kertovat.

Ystävät ovat antaneet uudelle lastenhoitajalle lempinimeksi ”Mrs. Doubtfire”, sillä heidän mielestään nainen muistuttaa erehdyttävästi samannimisen elokuvan päätähteä.

Jude Lawn ex-vaimo uskoo, että vanhempi ja kypsempi lastenhoitaja on luotettavampi kuin entinen nuorempi ja viehättävämpi Daisy.

Frost antoi 26-vuotiaalle Daisylle potkut, kun yksi perheen lapsista näki tämän intiimeissä tunnelmissa Lawn kanssa. Sittemmin myös Law on saanut tapahtuman johdosta kenkää morsiameltaan Sienna Milleriltä.