Cameron Diazille mittavat korvaukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Cameron Diaz on voittanut brittiläistä The Sun -lehteä vastaan käymänsä oikeusjutun. Lehti väitti toukokuussa Diazilla olleen suhde naimisissa olevaan mieheen samaan aikaan kun hän jo seurusteli poptähti Justin Timberlaken kanssa.

Lehden mukaan Cameron tapaili tuohon aikaan MTV-musiikkikanavan tuottaja Shane Nickersonia muutenkin kuin vain ammatillisessa mielessä. Jutun yhteydessä julkaistiin myös paparazzin ottamia kuvia Diazista ja Nickersonista halaamassa toisiaan.

Juttu sovittiin ennen sen pääkäsittelyä ja Diaz sai lehden kustannusyhtiöltä mittavat korvaukset. Lisäksi lehti julkaisi tiedotteen, jonka mukaan kaikki jutun viittaukset romantiikkaan ovat valheellisia. Lehti joutuu maksamaan myös Diazin oikeudenkäyntikulut.