DBTL jälleen vaikeuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa järjestettävän Down By The Laituri – kaupunkifestivaalin ongelmat jatkuvat edelleen. Tapahtuman taustalla on kiehunut jo vuosien ajan ja tänäkin vuonna perinne jatkui. Viime viikolla järjestetyn festivaalin aikana myytiin 12.500 lippua, eli tapahtuma pääsi yleisötavoitteeseensa. Tapahtuman järjestävä yritys on kuitenkin nyt haettu konkurssiin Lounais-Suomen lääninveroviraston toimesta. Ensi vuoden tapahtumaa järjestämään on jo nyt perustettu uusi yritys, jonka taustalta löytyy samoja henkilöitä kuin konkurssiin haetusta yrityksestä. Perustetun yrityksen on tarkoitus keskittyä vain DBTL-tapahtuman järjestämiseen. Suhteellisen tuoreessa muistissa on vielä Vaasassa järjestetyn Rantarock -festivaalin sotkut, joita on puitu jo useaan otteeseen jopa oikeudessa saakka. Tapahtuman järjestänyt yritys haettiin konkurssiin jo vuonna 2000, mutta tästä huolimatta festivaali järjestettiin vielä seuraavana vuonna, jolloin tuloksena oli kaaos festivaalialueella, kun järjestysmiehet menivät lakkoon kesken tapahtuman.