Salarakkaat hyvissä väleissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ilta-Sanomat uutisoi tänään Salarakkaat -duon, eli Marika Fingerroosin ja Martina Aitolehden välirikosta. Kohukerho-kiertueen tuotantoyhtiön mukaan kyseessä ei ole lopullinen välirikko, ja kiertue jatkuu normaalisti 17. elokuuta Kokkolassa. Kyseisellä keikalla mukana on tosin vain Marika Fingerroos, koska Martina Aitolehti on matkoilla.

Samoihin aikoihin Salarakkaat vierailevat useissa medioissa, kuten radioasemilla ja television chat-ohjelmissa. Duon esikoisalbumin äänitykset alkavat syksyllä ja tästä syystä Kohukerho-kiertue jää tauolle ainakin levyn äänityksen ajaksi. Salarakkaiden tiimoilta molemmat osapuolet tekevät kuitenkin juonto- ja pr-keikkoja myös syys-lokakuussa.

Yhtyeen single nousi viime viikolla myös Suomen viralliselle singlelistalle. Kappale on saanut mukavasti soittoa myös klubeissa ja discoissa ympäri maata.