Ben Stiller ja Christine Taylor saivat pojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Ben Stiller, 39, ja Christine Taylor, 34, ovat saaneet perheenlisäystä. Hollywoodin hittipari sai pojan jo 10. heinäkuuta, mutta paljasti asian vasta viikkoja myöhemmin. Pojan nimeksi on tulossa Quinlin Dempsey Stiller, ja hän painoi syntyessään mukavat 3,7 kiloa.

Vuoden 2000 toukokuussa naimisiin menneellä pariskunnalla on jo ennestään 3-vuotias tytär, Ella.

Stiller ja Taylor on nähty yhdessä mm. taannoisessa komediassa Dodgeball, jossa molemmat nähtiin tärkeissä sivuosissa. Heidän suurin yhteinen hittinsä on kuitenkin vuonna 2001 julkaistu Zoolander-komedia, jossa oli mukana myös Stillerin koomikko-isä Jerry.

Taylor on nähty aiemmin myös elokuvassa The Wedding Singer. Hänen seuraava elokuvansa Room 6 saa ensi-iltansa vuonna 2006. Stiller nähdään lähiaikoina elokuvissa Sledge: The Untold Story, musiikkikomediassa Tenacious D in: The Pick of Destiny sekä äänenä piirretyssä komediassa Madagascar.