Rap-tähti mukana ampumavälikohtauksessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkin poliisi tutkii parhaillaan hiphop-tähti Ja Rulen osuutta taannoiseen ampumavälikohtaukseen. Kahta miestä ammuttiin viime vuoden lopulla Manhattanilla sijaitsevan Club LQ:n ulkopuolella. Ravintolassa oli vietetty samana iltana juhlia Ja Rulen kunniaksi.

Toinen uhreista menehtyi saamiinsa vammoihin.

Ja Rulen, oikealta nimeltään Jeffrey Atkinsin, jäljille päästiin, kun poliisi tutki ampumapaikalla tallennettuja valvontakameroiden kuvia. Niissä näkyy kuinka tähti poistuu ravintolasta samaan aikaan, kun uhrit kävelevät lähistöllä.

New York Post -lehden mukaan Rulen turvamies hakee tähden pois tämän autosta vain hetkeä ennen kun autosta ammutaan tappavat laukaukset. Pahimmassa tapauksessa Ja Rule voidaan tuomita murhaan johtaneesta salaliitosta ja jopa ampumisesta.

Häntä ei olla kuitenkaan vielä virallisesti syytetty mistään ampumiseen liittyvästä.