Ankkarock veti hyvin rock-kansaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vantaan Korsossa viikonloppuna järjestetty Ankkarock veti festivaalialueelle kahden päivän aikana noin 31.000 katsojaa. Lauantaina paikalla oli 14.000 ja sunnuntaina 17.000 juhlavierasta. Kävijämäärä nousi viime vuodesta siis yli puolella.

Festivaalin yleisömäärää ei siis vähentänyt se, että kaksi sunnuntai-illan kovaa kotimaista huippuyhtyettä, Apocalyptica ja Nightwish, esiintyivät edellisenä päivänä myös Yleisurheilun MM-kilpailujen avajaisissa.

Festivaalin aloitti lauantaina aamupäivällä Sir Elwoodin hiljaiset värit -yhtye. Lauantain pääesiintyjinä nähtiin The Rasmus (kuvassa) ja The Hellacopters. Sunnuntain tiukimmasta tarjonnasta vastasivat The Ark ja Nightwish.

Festivaali päättyi yleistyneen tavan mukaan massiiviseen viidentoista minuutin ilotulitukseen sunnuntai-iltana.