HIM julkaisee uutta materiaalia. Lue arvostelu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen lovemetallin komeetta HIM julkaisee 7. syyskuuta ensimmäisen singlelohkaisun tulevalta levyltään. Viihdelehti Stara.fi sai kunnian kuunnella Wings Of A Butterfly -singlen ennakkoon. Lue arvostelu tästä.

Wings Of A Butterfly on siis lohkaistu syyskuun lopussa ilmestyvältä Dark Light -albumilta, joka on yhtyeen viides täyspitkä levy. Levy on tehty yhteistyössä yhtyeen uuden amerikkalaisen levy-yhtiön, Seymour Steinin perustaman Sire Recordsin, kanssa.

Albumin materiaali äänitettiin viime keväänä Los Angelesin Silverlakessa sijaitsevassa Paramour -kartanossa, jonne rakennettiin studio vain HIMin levytystä varten. Levyn on tuottanut ja miksannut maineikas Tim Palmer. Dark Light julkaistaan samanaikaisesti kaikkialla maailmassa. Suomessa albumin julkaisun hoitaa HMC – Helsinki Music Company Oy.

Elokuussa yhtye esiintyy ensimmäisen kerran Japanissa, Osakassa ja Tokiossa. Syyskuussa vuorossa on yhdeksän keikan mittainen Euroopan kiertue, jolloin yhtye esiintyy mm. Pariisissa, Tukholmassa, Lontoossa ja Milanossa. Euroopan jälkeen yhtye suuntaa kiertueelle Yhdysvaltoihin.