Jennifer Lopez harkitsee lopettamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on paljastanut harkitsevansa parhaillaan artistiuransa lopettamista tai ainakin jäädyttämistä, sillä hän haluaa nyt toden teolla äidiksi. Lopez uskoo, että kukaan ei voi olla samaan aikaan menestyvä artisti, vaimo ja hyvä äiti.

Latinomusiikin supertähti onkin valmis jättämään menestyksekkään uransa perheen vuoksi.

– Sitä voi olla joko hyvä vaimo ja uranainen, mutta huono äiti. Tai hyvä äiti ja vaimo, mutta huono uranainen tai sitten huono vaimo, mutta hyvä äiti ja uranainen, J.Lo erittelee hieman sekavasti.

Jennifer ja hänen artistimiehensä Marc Anthony ovat yrittäneet jo pidemmän aikaa saada lasta. Eräiden tietojen mukaan pariskunta olisi vihdoinkin onnistunut yrityksissään ja Lopez olisi nyt raskaana. Tietoa ei ole kuitenkaan vahvistettu.