Pitt ja Aniston eivät ole puheväleissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston ja hänen ex-miehensä Brad Pitt eivät ole puheväleissä, kertoo Vanity Fair -lehti. Julkaisun mukaan Aniston on katkaissut kaikki yhteydet Pittiin suututtuaan ex-miehensä suhteesta näyttelijä Angelina Jolien kanssa.

Aniston veti ns. herneet nenään tavasta, jolla hän sai tietää Pittin ja Jolien suhteesta median kautta. Entisen avioparin välirikko ei kuitenkaan ole lopullinen.

– Toivon, että jonain päivänä voisimme olla taas ystäviä, Jennifer Aniston kertoi lehden haastattelussa.

Hollywoodin unelmapariskunta erosi alkuvuodesta neljän ja puolen vuoden avioliiton jälkeen. Vuonna 2000 avioitunut pari eli hetken aikaa on-off -suhteessa, kunnes Aniston jätti maaliskuun alussa avioeropaperit Los Angelesin oikeusistuimeen.