The Rasmus kiertää Suomea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisestikin upeasti menestynyt The Rasmus heittää kuuden keikan kiertueen Suomessa syyskuun lopusta lokakuun alkuun. Kotimaan keikkojen jälkeen yhtye suuntaa mittavalle Euroopan kiertueelle. Keikkojen liput tulevat myyntiin 16. elokuuta.

Keikoilla juhlistetaan yhtyeen 9. syyskuuta julkaistavaa Hide From The Sun -albumia, joka on yhtyeen kuudes studiolevy. Albumilta lohkaistaan 29. elokuuta vielä single No Fear. Yhtyeen edellinen albumi Dead Letters on myynyt maailmalla jo 1,5 miljoonaa kappaletta. Levy nousi top 10-listoille 11 eri maassa.

Suomen keikat ovat seuraavat:29.9. Helsinki, Nosturi (ei ikärajaa)30.9. Helsinki, Tavastia1.10. Jyväskylä, Paviljonki (ei ikärajaa)2.10. Oulu, Club Teatria (ei ikärajaa)3.10. Kuopio, Hotelli Puijonsarvi4.10. Tampere, Pakkahuone (ei ikärajaa)

Suomen keikkojen jälkeen yhtye suuntaa siis Keski-Eurooppaan, jossa kiertue alkaa 17. lokakuuta Hampurista.