Charlize Theron naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Charlize Theron on menossa naimisiin Stuart Townsheadin kanssa vielä kuluvan kesän aikana, Hollywoodissa huhutaan. Vaaleakutrinen kaunotar tapasi tulevan miehensä neljä vuotta sitten kuvauksissa, josta saakka he ovat seurustelleet. Pariskunnan häät pidetään Los Angelesissa, Kaliforniassa. Tuleva aviopari on nähty yhdessä myös valkokankaalla elokuvassa Head In The Clouds.

Etelä-Afrikassa vuonna 1975 syntynyt Theron on palkittu arvostetulla Oscar-pystillä roolistaan elokuvassa Monster. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli vuonna 1995 Maissilapset -elokuvan jatko-osassa. Hänen ensimmäinen suurempi roolinsa oli Keanu Reevesin ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Paholaisen asianajaja.

Seuraavaksi Theron nähdään The Italian Job -elokuvan jatko-osassa The Brazilian Job, joka saa ensi-iltansa vuonna 2006. Leffassa on mukana myös Mark Wahlberg, Seth Green ja Mos Def.