Franz Ferdinand levytti Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korson Ankkarockissa viime viikonloppuna esiintynyt skottiyhtye Franz Ferdinand käväisi keikan lisäksi Suomessa myös muilla asioilla. Yhtye nimittäin suuntasi yllättäen myös Suomenlinnassa sijaitsevaan Seawolf-studioon, jossa yhtye äänitti tulevien sinkkujensa b-puolien kappaleita.

Suomenlinna oli yhtyeen mielestä erittäin inspiroiva paikka.

– Meistä oli jännittävää mennä lautalla saarelle, jossa on studio. Paikka on uskomattoman kaunis ja siellä asuu paljon taiteilijoita, joten tunnelma on hieno. Seawolf-studiolla oli rento ja positiivinen fiilis soittaa. Tällaista studio-meininkiä kokee harvoin, joten olisi kiva tulla joskus uudestaan, yhtyeen keulahahmo Alex Kapranos hehkuttaa.

Ankkarockin keikalla kuultiin myös uutta Franz Ferdinand -materiaalia, kuten kappaleet Evil And A Heathen, This Boy ja lokakuussa julkaistavan You Could Have It So Much Better -albumin avausraita The Fallen.