Flylow saa hehkutusta ulkomailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen Flylow -yhtye on vielä suhteellisen tuntematon yhtye Suomessa, mutta ehtinyt jo heittää keikkoja kotimaan lisäksi myös ulkomailla. Kesän kynnyksellä esikoislevynsä julkaissut yhtye on saanut paikallisessa mediassa hehkutusta Yhdysvaltain ja Britannian keikoiltaan.

Bristol Evening Post -lehti esitteli yhtyeen otsikoilla ”Fin-tastic four” ja ”Finns know how to rock”. Yhtyeen mukaan lehti kirjoitti jutussaan seuraavasti: ”Flylow were the tightest, rockiest band I have heard in Bristol for a long time. Their songs sounded like they were written for stadium events”.

Seuraavan kerran Flylow nähdään keikalla 30. elokuuta Kuopion Henry’s Pubissa, jonka jälkeen alkaa pienimuotoinen syyskiertue.

Lisää yhtyeestä osoitteesta www.flylowmusic.com.