Cameron Diaz haluaa adoptoida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Cameron Diaz suunnittelee seuraavansa Angelina Jolien jalanjälkiä ja adoptoivansa lapsen. 32-vuotias Diaz on mielestään juuri nyt parhaassa iässä tullakseen äidiksi. Oman lapsen hankkimisen sijasta hän on kuitenkin lämmennyt ajatukselle tarjota koti sitä tarvitsevalle adoptiolapselle.

– Haluaisin perustaa perheen. Olen nyt siitä iässä, jolloin halu saada lapsia on voimakkaimmillaan. Maailmassa on paljon lapsia, jotka tarvitsevat perheen, joten voisi olla hyvä ajatus antaa koti ja rakkautta sitä tarvitsevalle, Cameron suunnittelee.

Diaz on seurustellut poptähti Justin Timberlaken kanssa vuodesta 2003 saakka. Esikuvana toimiva näyttelijä Angelina Jolie on adoptoinut kaksi orpoa lasta, joista toisen Kambodzasta ja toisen äskettäin Etiopiasta.