Bäkkärit toistamiseen keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kaikkien aikojen suosituin poikabändi Backstreet Boys saapuu konsertoimaan Suomeen 2. lokakuuta. Floridalaisviisikko esiintyy silloin Helsingin Areenalla. Konsertti oli jo jäädä pois yhtyeen kalenterista, mutta saatiin lopulta sovitettua Saksan televisioesiintymisen ja Tanskan keikan väliin.

Yhtye on myynyt urallaan yhteensä jo huikeat 73 miljoonaa albumia. Suurimmat Backstreet Boys -hitit ovat Everybody (Backstreet’s Back) ja I Want It That Way. 90-luvun loppupuolella valtaisan suosion saanut yhtye on elänyt viime vuosina hiljaiseloa, mutta äskettäin yhtye julkaisi uuden Never Gone -levyn usean vuoden tauon jälkeen.

Uuden levyn tuottajana on aiemmiltakin BSB-albumeilta tuttu ruotsalainen Max Martin.

Yhtye konsertoi viimeksi Suomessa Millenium -kiertueensa myötä vuonna 1999. Silloin yhtyeen näki kahdella keikalla yhteensä 23.000 katsojaa. Konsertin liput tulevat myyntiin 24. elokuuta.

Lue Backstreet Boys -yhtyeen tuore haastattelu tästä.