Jackass liian hauska lopetettavaksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen kohellusohjelma Jackass ei tule loppumaan vielä pitkään aikaan, mikäli sarjan nokkamiestä on uskominen. Johnny Knoxvillen mukaan hän ei ole vielä valmis lopettamaan sarjaa, sillä sen tekeminen on aivan liian hauskaa. 34-vuotiasta Knoxvilleä viedään tällä hetkellä kovaa vauhtia Hollywoodin kärkikaartiin, mutta tähti on kuitenkin sanonut jo lukuisille tarjouksille ”Kiitos ei.”

Knoxvillen tähdittämä The Dukes Of Hazzard -leffa on parhaillaan Yhdysvaltain leffalistan kärjessä, mikä on viimeistään saanut leffapomot ottamaan yhteyttä uuden sukupolven tähteen. Leffoja enemmän häntä kiinnostaa kuitenkin terveytensä vaarantaminen hyvien ystävien ja televisiokameroiden seurassa.

Jackass oli jo hetken jäähyllä, kun Steve-O ja Chris Pontius lähtivät tekemään omaa Wild Boyz -ohjelmaansa, mutta äskettäin ryhmä yhdistyi jälleen, ja uusia seikkailuja kuvataan jo. Luvassa on kohellusta ainakin Venäjän suunnalta.