Justin Timberlake avaa sydämensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Timberlake on kertonut työstävänsä parhaillaan toista soololevyään, joka on jatkoa vuonna 2002 julkaistulle Justified -menestysalbumille. Viime aikoina musiikin sijaan elokuviin keskittynyt tähti avaa tulevalla levyllä sydämensä.

24-vuotias poppari on kirjoittanut uusia hittejään pitkäaikaisen ystävänsä Matt Morrisin kanssa. Morris on ollut mukana mm. Christina Aguileran Stripped -albumilla, jolle hän kirjoitti viisi kappaletta. Hänen mukaansa he ovat Justinin kanssa kirjoittaneet jo ainakin albumillisen koskettavia kappaleita.

Morrisin mukaan osa kappaleista pitää kuitenkin jättää julkaisematta, koska niissä käsitellään erittäin arkoja ja henkilökohtaisia asioita. Niitä tulee hänen mukaansa soittaa vain läheisille ystäville – ja terapeutille.

Justinin seuraavan levyn nauhoituksen alkavat syksyllä. Albumi julkaistaan näillä näkymin vuonna 2006. Tulevaisuudessa Justin nähdään valkokankaalla elokuvissa Edison ja Alpha Dog.