Madonnan onnettomuushevonen oli lahja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna loukkaantui kuluneella viikolla hänen maatilallaan sattuneessa ratsastusonnettomuudessa. Luunmurtumilla ja ruhjeilla vaarallisesta tapauksesta selvinnyt tähti oli viettämässä 47. syntymäpäiväänsä, kun hän putosi hevosen selästä.

Kyseinen hevonen oli Madonnalle uusi tuttavuus, sillä hän oli saanut sen juuri lahjaksi mieheltään Guy Richieltä. Syntymäpäiväsankari halusi heti kokeilla ratsastamista uudella hevosellaan, mutta tuo yritys vei hänet sairaalaan.

Madonna oli ottanut ratsastustunteja jo liki vuoden ajan, joten ratsastaminen ei ollut hänelle täysin uusi laji. Hänen ratsastuksenopettajansa Richard Turner kehui poptähden taitoja onnettomuuden jälkeen.

Madonna pääsi jo seuraavana päivänä sairaalasta kotihoitoon.