Nicole ja Orlando seksikkäimmät ei-amerikkalaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijät Nicole Kidman ja Orlando Bloom ovat Yhdysvaltain seksikkäimmät ulkomaiset näyttelijät, kertoo amerikkalainen kyselytutkimus. Heidät äänestettiin seksikkäimmiksi ei-amerikkalaisiksi näyttelijöiksi In-Style -muotilehden vuosittaisessa seksitutkimuksessa.

Seksikkäin näyttelijäpariskunta oli odotetusti Tom Cruise ja Katie Holmes. Viime vuoden ylivoimaisesti seksikkäin parivaljakko Brad Pitt ja Jennifer Aniston eivät olleet enää eron jälkeen mukana kisassa.

Brad oli kuitenkin mukana äänestyksessä, ja hänet valittiin maailman seksikkäimmäksi miesnäyttelijäksi. Hänen väitetty kumppaninsa Angelina Jolie äänestettiin niin ikään seksikkäimmäksi naisnäyttelijäksi. Koska pariskunta ei ole tunnustanut seurustelevansa, he eivät olleet mukana pariskunta-kisassa.

Yli 40 vuotiaiden sarjassa seksikkäimmäksi miesnäyttelijäksi äänestettiin George Clooney ja naisnäyttelijäksi Susan Sarandon.