Westlifen tähti tunnusti homoutensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilaisen poikabändi Westlifen jäsen Mark Feehily on paljastanut julkisesti olevansa homo. 25-vuotias tähti vahvisti sitkeät huhupuheet homoudestaan The Sun -lehden haastattelussa.

– Haluan ihmisten tietävän totuuden seksuaalisuudestani. Olen homo ja erittäin ylpeä siitä. En pyydä sympatiaa, enkä halua olla roolimalli muille, Mark totesi.

– Mielestäni nyt oli hyvä aika kertoa ihmisille totuus. En ole koskaan yrittänyt salata homouttani keneltään, mutta pidänkin yksityisasiat yleensä yksityisinä. Aiemmin minulla ei ole ollut tarvetta kertoa seksuaalisuudestani, mutta nyt haluan todeta olevani tyytyväinen itseeni sellaisena kuin olen, poppari jatkoi.

Westlife -yhtyeen muut jäsenet olivat alusta saakka tietoisia Markin homoudesta. Tällä hetkellä poppari seurustelee 21-vuotiaan Kevin McDaidin kanssa. Hän oli taannoin mukana V -nimisessä poikabändissä.