t.A.T.u. : All About Us

Singlet · Stara.fi

Venäläisen tyttöduo t.A.T.u.:n tuoretta materiaalia on odotettu kovasti yhtyeen Euroviisuesiintymisen jälkeen. Välillä kadoksissakin ollut duo julkaisee nyt ensimmäisen maistiaisen 12. lokakuuta julkaistavalta Dangerous And Moving –albumiltaan.

All About Us on ensisekunneista lähtien positiivinen yllätys. Kappaleesta löytyy raikkautta ja tyttöenergiaa. Kertosäkeen melodia on loistava ja taustan viulusoundi tuo tarpeellista massiivisuutta esitykseen.

Tuore viisu jatkaa siis mukavasti yhtyeen ensimmäisten hittien viitoittamaa linjaa kevyen ja melodisen pop-rockin saralla. Kappale onkin tunnelmaltaan aika lähellä All The Things She Said –hittiä.

Ainoa hieman miinusta tuottava seikka löytyy lyriikoiden puolelta. Kappaleen nimi toistetaan reilun kolmen minuutin aikana varmasti ziljoona kertaa, mutta toisaalta se onkin juuri tämän kappaleen ”juttu”. Selvää hittikamaa.

Pisteet 4/5