Christian Forss musisoi Sims-pelissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kisasta tutuksi tullut Christian Forss on mukana seuraavassa Electronic Artsin Sims -pelissä. Kyseessä on The Sims 2 -pelin yöelämää-lisäosa, jossa soi Forssin seuraava single Hungry Heart. Kyseinen kappale kuullaan Suomen version lisäksi myös Norjan, Englannin ja Tsekin versioissa.

Ihan englanniksi kyseistä kappaletta ei maailmanlaajuisesti suositussa pelissä lauleta, vaan Christian esittää siitä simlish -kielisen version. Simlish on pelissä käytetty ”siansaksan” muunnos, jota pelin hahmot puhuvat. Forssin englanninkieliseltä singleltä löytyy myös simlish-kielinen versio kappaleesta.

Sims-pelisarja on yksi maailman myydyimmistä pc-peleistä. Pelin yöelämää-lisäosassa pelaaja voi mm. omistaa autoja, lähettää hahmonsa yöelämän pyörteisiin, tavoitella mielihyvää ja päättää rakkauselämänsä kohtaloista. Mukana on 125 uutta kohdetta, kuten mm. dj-koppeja.