Eminem sairaalahoitoon – perui kiertueen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva hiphop-tähti Eminem on joutunut sairaalahoitoon lääkeriippuvuuden takia. Rap-stara oli tullut riippuvaiseksi unilääkkeistä, hänen tiedottajansa kertoi medialle.

Tapauksen johdosta Eminem on perunut koko Euroopan kiertueensa, ja samalla ilmoittanut, että keikoille ei ainakaan vielä anneta uusia päivämääriä. Kiertue peruttiin jo viime viikolla, jolloin syyksi kerrottiin väsymys, mutta tiettävästi Eminem oli jo silloin kirjautunut sairaalaan hoidettavaksi lääkeriippuvuudesta.

Hän oli juuri lopettanut Yhdysvaltain osuuden Anger Management 3 -kiertueesta ja turneen piti jatkua Euroopassa syyskuun alussa. Kiertueen Euroopan osuus olisi loppunut 17. syyskuuta Dubliniin, Irlantiin. Suurimmalle keikalle oli myyty jo noin 80.000 lippua, joten keikkojen viime hetken peruuntuminen oli suuri pettymys.

– Marshall Matters, eli Eminem, on sairaalahoidossa lääkärien valvonnassa. Häntä hoidetaan unilääkeriippuvuudesta, totesi lyhyt tiedote.

Vielä tässä vaiheessa ei ole mitään tietoa siitä, kuinka kauan 32-vuotias Emimem joutuu olemaan hoidettavana.

Äskettäinen uutisointi Eminemin mahdollisesta siirtymisestä artistin uralta tuottajaksi liittyi ilmeisesti myös riippuvuuteen. Samasta syystä Eminem itse haluaisi siirtyä valokeilasta tuotantopuolelle työstämään muiden artistien musiikkia.