VilleVille : Tästä se alkaa

Albumit · Stara.fi

VilleVille on tuore hiphop-tulokas, jolta isketään tiskiin heti kärkeen kokonaisen albumin edestä materiaalia. Kuudessa viikossa kasattu Tästä se alkaa -albumi sisältää 15 biisiä, joiden aihepiiri pyörii VilleVillen elämän ja ajatusten ympärillä.

Levyn intro antaa odottaa kelpo tavaraa, mutta ensimmäinen varsinainen kappale Haluu sua on keskinkertaisen tylsä veto, josta ei löydy ”munaa” muuten kuin kirosanoilla kyllästetystä lyriikasta. Tylsää.

Mä en voi uskoo on jo hieman tyylikkäämpää kauraa, joka saa jo polvenkin nousemaan. Jos haluut puhua kuulostaa myös heti toimivalta paketilta, mutta kertosäe ei toimi lainkaan.

Levyn paras viisu on Haluun sua -cover, joka on VilleVillen suomenkielinen versio Marion Let Me Love You –hitistä. Levyn bonus-biisinä on niin ikään suomenkielinen versio 50 Centin Candy Shopista. Biisin nimi on tietenkin Karkkikauppa. Myös Unelmia –biisi kuuluu selvästi levyn parhaimmistoon.

Tytöt skitti on erittäin hyvä piristys levyn biisien välissä. Suosittelemme. Toinen välisetti Baarissa skitti menee jo hieman penkin alle, mutta kolmas Puhelimessa skitti pelastaa skittien osuuden.

VilleVillen flow toimii hyvin ja äijän mikkisoundi on kirkas ja selkeä. Soundeiltaan VilleVillen esikoinen on keskivertoa kotimaista tavaraa. Kyseessä on vielä promojulkaisu, joten yleistä soundimaailmaa ehditään vielä masteroimaan hieman tanakammaksi.

Ihan parasta mahdollista energiaa levylle ei ole saatu mukaan, mutta silti VilleVille on mielenkiintoinen uusi tulokas. Levyn kannesta löytyy muuten äijän kännykän numero 045-133 8970. Soita VilleVillelle!

Pisteet 2/5