Depeche Mode : Precious

Singlet · Stara.fi

Konemusiikin uranuurtaja Depeche Mode julkaisee 19. lokakuuta odotetun 11. studioalbuminsa, joka on nimeltään Playing The Angel. Albumilta julkaistaan nyt ensimmäinen singlelohkaisu Precious.

Martin Goren sanoittama ja säveltämä kappale jatkaa hienosti Depeche Moden soundimaailmaa. Varsinkin yhtyeen tavaramerkki, synasoundit, ovat taas kohdallaan. Myös Goren omaleimainen ääni erottuu edukseen tyylikkyydellään. Hittiä ei tehdä ilman melodiaa, ja tässä kappaleessa myös tuosta osa-alueesta yhtye saa kiitettävän arvosanan.

Kappaleen on tuottanut Ben Hillier, joka on aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. Blurin kanssa.

Ihan yhtyeen parhaimpien hittien tasolle Precious-viisun energiataso ei yllä, mutta kyseessä on kuitenkin hieno biisi tähän aikaan. Kypsä bändi tarjoilee hieman rauhallisempaa ja aikuisempaa musiikkia. Biisi antaa odottaa paljon tulevalta albumilta.

Pisteet 4/5