Sentenced jäähyväiskiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen heavy-metallin menestyneimpiin yhtyeisiin kuuluva Sentenced lopettaa uransa 16 vuoden jälkeen ja lähtee viimeiselle kotimaan kiertueelleen syyskuussa. Kiertue pysähtyy kahdeksalla paikkakunnalla ja päättyy yhtyeen kotikaupunkiin Ouluun 1. lokakuuta. Yhtyeen viimeinen keikka tulee yhtyeen edustajan mukaan olemaan spektaakkeli.

Alusta lähtien kansainvälistä uraa luonut yhtye on niittänyt mainetta erityisesti Keski-Euroopassa, jossa yhtyeellä on vankka kannattajakunta. Toukokuussa Sentenced julkaisi yhdeksännen ja viimeisen albuminsa The Funeral Album.

Kitaristi Sami Lopakan mukaan päätös lopettaa oli bändin yhteinen.

– Päätimme lopettaa uramme tähän levyyn, ja näin ollen tiesimme tämän olevan viimeisen albumimme jo, kun kirjoitimme biisejä. Joten teimme siis jäähyväisalbumin ja päätimme lähteä hautajaiskiertueelle, kertoo Sami.