Sharon Osbourne tunnusti sabotoineensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sharon Osbourne on tunnustanut olevansa osittain vastuussa Iron Maidenin keikalla sattuneesta mellakasta, joka pilasi yhtyeen esityksen. Kaliforniassa järjestetyssä Ozzfest-tapahtumassa sunnuntaina konsertoinut heavy-suosikki joutui fanien vihan kohteeksi, kun sen äänentoiston voimakkuutta pienennettiin encoren aikana tuntuvasti ja lopulta katkaistiin kokonaan.

Tämän seurauksena yleisöstä heitettiin lavalle kiloittain roskaa, pulloja, hedelmiä ja kananmunia.

Brittiyhtyeen manageri Rod Smallwood syytti tapahtuneesta tapahtuman järjestäjiä, jotka olivat hänen mukaansa amatöörejä. Tämän jälkeen Sharon Osbourne myönsi julkisesti sabotoineensa yhtyeen keikkaa. Sharon oli omien sanojensa mukaan masentunut, kun Iron Maidenin nokkamies Bruce Dickinson kuittaili Ozzy Osbournelle kiertueen keikoilla.

– ”Kun palaamme Yhdysvaltoihin, saamme oikean äänentoiston”, ”Emme soita samoja vanhoja kappaleita jokaisella keikalla, kuten (Ozzy Osbournen) Black Sabbath”, Emme tarvitse apua kappaleiden sanoissa, kuten Ozzy”, Dickinson sanaili keikoilla.

Sharon perusteli sabotaasiaan kyllästymisellä Iron Maidenin nokkamiehen kuittailuun.

– Jouduimme kuuntelemaan 20 keikalla Dickinsonin lavalta suoltamia herjoja. Ei kai Bruce voi olla niin naiivi, että luuli minun kuuntelevan perheeni herjaamista keikka toisensa jälkeen. Hän ei tainnut tietää kenen kanssa oli tekemisissä, Sharon manaili.

Osa lavalle lentäneestä materiaalista, esimerkiksi kananmunat, oli silminnäkijöiden mukaan peräisin konserttialueen sisältä, joten mellakka oli mahdollisesti suunniteltu jo etukäteen.