Irina : Älä sano mitään

Singlet · Stara.fi

Upeaa soolouraa poprintamalla jo pari vuotta tehnyt Irina julkaisee nyt uuden singlen Älä sano mitään. Kappale on lohkaistu Irinan toiselta sooloalbumilta, joka julkaistaan 26. lokakuuta.

– Tällä kappaleella kuullaan mun ja bändini rockimpi puoli, jolta kuulostamme livenä. Tulevan levyn sisällöllinen teema tulee hyvin esiin tämän biisin tekstissä, joka kertoo kommunikoinnista ja siihen liittyvistä ongelmista parisuhteessa, Irina itse kertoo.

Apulannasta tutun Toni Wirtasen käsialaa oleva kappale on tuttuun tapaan tarttuva poppiralli, ja Irinan ääni on rosoisen lämmin. Kappaleessa mennään kuitenkin koko biisin ajan äärirajoilla korkealta ja kovaa, joten kuulijallekin tulee hengästynyt olo. Biisi kaipaisi selvästi rauhallisempaa suvantovaihetta keskelle, sillä nyt vauhti häiritsee kuuntelunautintoa.

Irina suuntaa seuraavalle kiertueelleen marraskuun alussa.

Pisteet 3/5