Rev Run : Mind The Road

Singlet · Stara.fi

Taannoin kuolemantapauksen takia hajonneen Run DMC -yhtyeen jalanjäljillä jatkaa Reverend Run, eli Russell Simmons, yksi legendaarisen kolmikon jäsenistä. Rev Run on julkaissut nyt ensimmäisen soolosinkkunsa Mind The Road, joka seuraa turhankin tarkkaan Run DMC:n tyyliä.

Biisissä samplataan yhtä yhtyeen suosituimmista hiteistä, kun sen pääriffi on lainattu Walk This Way -hitistä. Muilta osin kappale ei ole ihan odotuksien mukainen, vaan siinä haiskahtaa rahastus. Fiilistä lisää se, että Russell Simmons suunnittelee aloittavansa oman Run’s House -tosi-tv-sarjan käynnistämistä MTV-musiikkikanavalla.

Miehen soololevy julkaistaan Yhdysvalloissa alustavien tietojen mukaan 18. lokakuuta. Toivottavasti albumilla Russell heittäisi kehiin jotain omaakin. Sinkun kannessa on lisäksi tarra, joka ilmoittaa sen olevan ”Formerly of Run DMC”. Rip off.

Pisteet 1/5

Uusimmat