The Rasmus : No Fear

Singlet · Stara.fi

The Rasmuksen uutta singleä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Koko Suomen musiikkikansa odottaa innolla yhtyeen pian julkaistavaa Hide From The Sun -albumia, jonka myötä yhtye voi taas pönkittää edellisen albumin aikaansaamaa jalansijaa kansainvälisillä markkinoilla.

Yhtye ottaakin tulevan levynsä ensimmäisen singlelohkaisun varman päälle. No Fear edustaa tyylillisesti samaa soundimaailmaa kuin jättihitti In The Shadows. Miksi toimivaa konseptia toisaalta pitäisikään muuttaa?

Varsinkin biisin kertosäkeen ”No fear, destnation darkness…” on loistava hook, joka jää nopeasti soimaan päähän varsinkin kun radioasemat soittavat sitä luonnollisesti lukuisia kertoja päivässä. Biisin parasta antia, ja kappaleen kliimaksi, on loppupuolelta löytyvä yleisön huudatusbreikki, jonka jälkeen lähdetään miljoonaa koilliseen räväkän kitarasoolon vauhdittamana.

Sinkulla on mukana myös No Fear (Fearless Remix) samasta kappaleesta. Tuo versio on aika mielenkiintoinen kokoelma eri aikakausien soundeja ja tyylejä. Kakofoniaa täydentää remixin loppupuolella alkava kaunis piano. Kieltämättä hieman pelottavan erikoinen versio…

Pisteet 5/5

Uusimmat