Hiphop-tähti sekoili lentokoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina otsikoissa hyvin viihtynyt hiphop-tähti Lil’ Kim, oikealta nimeltään Kimberly Jones, sai aikaan kaaosta lentomatkalla New Yorkiin. Lennon aikana hän hyökkäsi sanallisesti lennon henkilökuntaa vastaan kutsuen heitä mm. rasisteiksi. Lil’ Kimin kimpaantumisen syynä oli ensimmäisen luokan istumapaikkojen sekaantuminen koneessa.

Silminnäkijöiden mukaan hiphop-stara huusi henkilökunnalle täyttä kurkkua ja otti mukaan vielä tutun ”Ettekö tiedä kuka minä olen?!” -sananparren. Henkilökunnalla ei ollut aavistustakaan huutavan matkustajan henkilöllisyydestä, eikä hänen istumapaikkaansa vaihdettu parempaan.

Kimpaantuminen ja siitä johtunut välikohtaus ei johtanut jatkotoimiin. Lil’ Kim tuomittiin äskettäin vuodeksi ehdottomaan vankesrangaistukseen väärästä valasta.

Uusimmat