Jennifer Aniston myy parhaiten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Anistonin haastattelu myy parhaiten lehtiä, selviää Vanity Fair -lehden myyntiluvuista. Hänen haastattelunsa on kyseisen lehden kaikkien aikojen myydyimmän numeron pääjuttu. Anistonin kansikuvalla varustettu lehti myi yli 650.000 kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa.

Myös itse juttu oli mielenkiintoinen ja ajankohtainen. Siinä Aniston kertoo avoimesti erostaan näyttelijä Brad Pittistä. Hän kertoo myös tunteistaan kuullessaan Pittin uudesta suhteesta Angelin Jolien kanssa.

– Tiesimme, että Anistonin haastattelu olisi hitti. Ihmisiä kiehtoo hänen, Pittin ja Jolien tarina, lehden edustaja kertoi.

Anistonin lehti rikkoi 6 vuotta sitten syntyneen edellisen ennätyksen noin kymmenellätuhannella kappaleella. Vuoden 1999 syyskuussa lehdessä julkaistiin Carolyn Bessette Kennedyn postuumi haastattelu, joka myi 640.000 kappaletta. Bessette menehtyi miehensä John F. Kennedy Juniorin kanssa lento-onnettomuudessa kesäkuussa 1999.

Uusimmat